Тити разкри на Божков ли е Левски: Наско Сираков е тапир! Има рекет към собствениците!

7 Dni Sport02.08.2023
Левски, Тити Папазов 1

Президентът на баскетболния Левски и бивш член на Надзорния съвет на футболния клуб Константин Папазов бе гост на подкаста на „Мач Телеграф“ – „МачКаст“. Той говори по всички интересни теми, свързани със „сините“.

Аз в едно предишно интервю казах, че Наско Сираков е тапир. Става дума за неговите биволски нерви, спокойствието му. Знам какво му коства. Наскоро се видяхме и той ми каза: “Побелях, заради теб побелях”. Нямаше по-подходящ от Сираков, категоричн е Папазов и разкри: Има хора, които са агресивни в мрежите, а и като поведение. Рекетирали са собствениците. Но изсветля това в съзнанието на левскарите.

Имаше период на затишие. За рождения ден получих: „Дано да пукнеш, бял ден на не видиш”. Нещо такова. Казват, че съм осуетил те да бъдат собственици. Собственик е този, който заслужава. Авторитет! Който може да почука на всяка врата. Наско Сираков е личността на Левски. Някой може да управлява по-добре, но трябваше да има воля и желание в най-критичния момент. Наско смело излезе и изказа! Едно от нещата, които трябва да се разсеят, е, че Васил Божков е скрит собственик. Нито за момент Левски не е бил разменна монета. Водил съм разговори. Сираков ще бъде оценяван след години. Сега се гледат дребните неща. С всеки изминал ден става все по-добре за Левски. , завършва Папазов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ