Майкъл Естрада от ЦСКА трябва да сваля килограми, за да бъде най-добрата си версия

7 Dni Sport18.07.2023
Хебър Пазарджик - ЦСКА, Майкъл Естрада

Новото попълнение на ЦСКА Майкъл Естрада ще трябва да положи допълнителни усилия, за да влезе в нужното физическо и кондиционно състояние. Нападателят е с наднормено тегло, като ще се наложи да свали няколко килограма в следващите седмици.

Именно недобрата му форма бе и причината той да не започне като титуляр при гостуването на Хебър, а да се появи на терена в 60-ата минута. Времето, което изкара в игра, също показа, че нападателят изпитва затруднения да действа на по-високи обороти.

През миналото лято с наднормено тегло към ЦСКА се присъедини друг нападател – Дюкенс Назон. След като влезе в оптимално състояние той се утвърди като първи избор на върха на атаката и отбеляза 20 попадения във всички турнири, като стана голмайстор на тима. На „Армията“ се надяват това да се случи и с Естрада.

Нападателят бе титуляр в трите мача на Еквадор на световното първенство в Катар в края на миналата година. През пролетта обаче изигра едва 500 минути за мексиканския Крус Асул и очевидно е допуснал да натрупа излишни килограми.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ