Деветката на ЦСКА – Дюкенс Назон се отправя към изхода на „Армията“

7 Dni Sport05.07.2023
Мексико - Хаити, Дюкенс Назон

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон ще получи допълнителна почивка от треньора Саша Илич, съобщава „Тема Спорт“. В последните две седмици той бе ангажиран с националния отбор на Хаити за турнира Голд Къп.

Той се разписа при победата с 2:1 над Катар, но не успя да помогне на тима си да продължи напред след загубите от Мексико (1:3) и Хондурас (1:2).

Голмайсторът на армейците за изминалия сезон със сигурност няма да се присъедини към състава на Илич за лагера в Австрия, който приключва в неделя. Все още не е ясно кога той ще се включи в заниманията в София. Назон е наказан за първите две срещи от новия сезон заради натрупани жълти картони и може да се появи на терена най-раво за домакинството на Сепси в Лигата на конференциите на 27 юни.

Плановете на „Армията“ са 29-годишният хаитянин да бъде продаден до края на летния трансферен период. Червените вече се подсилиха с двама класни нападатели – Майкъл Естрада и Матиас Фаетон, а през септември в игра трябва да се завърне и Браян Морено.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ