Предложиха на Елин Топузаков да стане директор в Левски

7 Dni Sport15.06.2023
Левски - Черно море, Елин Топузаков

Помощниците на Елин Топузаков все още не са наясно дали ще продължат работата си на „Герена“.

Почти сигурно е, че след края на ваканцията асистентите на Топчо – Христо Арангелов, Данаил Иванов и Григор Гутев няма да са част от щаба на Николай Костов в първия тим, а ще продължат работата си във втория отбор или в школата. На Елин Топузаков пък му е предложено да стане шеф на Академията, след като постът бе овакантен след напускането на Йончо Арсов, който си тръгна заедно със Станимир Стоилов.

Сред изброените имена липсва това на треньора на вратарите Божидар Митрев. Именно той има шанс да бъде сред помощниците на Николай Костов и да продължи да се грижи за подготовката на играчите под рамката. Но все още и за него не ясно дали ще остане.

Подготовката на „сините“ стартира на 21 юни, след като бе изместена с два дни от новия треньор. Той държи тима да изиграе поне три контроли преди началото на новия сезон, като едната ще бъде срещу Ботев Враца. Столичани ще проведат лагер в Правец, пише „Тема Спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ