Шеф на Берое: Важното в момента е да оцелеем, нямаме дългове

7 Dni Sport12.05.2023
Берое - ЦСКА, Лазар Туфегджич

„Целта ни сега е Берое да се спаси, без да играе бараж”, обяви председателят на борда на директорите на Берое Желязко Динев.

„Всички са наясно, че не сме се целили в титлата, нито в Европа. Трябваше да сглобим нов отбор, а това не е лесно и изисква време. Именно това нямахме – време. Успяхме обаче да продължим напред, без да трупаме дългове. Заплатите също се плащат навреме. С напрежение не искам да се оправдавам, защото навсякъде има такова”, продължи той пред „Мач Телеграф”.

„Имаше и мачове, в които играехме добре, но пък резултатите не ни устройваха. Ще дам за пример този с Левски, загубата от Септември у дома. И липсата на точки ни натисна. Надявам се, че сега сме си изчистили главите”, каза още Динев.

“Рано е да говорим какво ще бъде бъдещето. Всичко е въпрос на разговори. Важното в момента е да оцелеем. Мачът е в работен ден, но пък за сметка на това е в 19,15 часа. Призовавам всички фенове да дойдат на трибуните и да ни подкрепят. В крайна сметка това е Берое. Клубът не е нито мой, нито на Попчев, а на Стара Загора”, завърши той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ