На „Тича“ очакват нов терор, ако Железов повтори извършеното от Чинков

Черно море - Лудогорец, Кирил Десподов

Черно море и старши треньорът му Илиан Илиев отнесоха рекордна глоба от над 10 000 лева след първия полуфинал за купата срещу Лудогорец. Голяма част от санкциите – 9 бона, дойдоха вследствие на реакция срещу съдийството на Волен Чинков – на човек от клуба и на специалиста.

На „Тича“ се опасяват, че това може да продължи и в неделя при домакинството срещу ФК ЦСКА 1948 Сф. То бе поверено на Валентин Железов.

Варненци водят битка с Левски за четвъртото място, което може да се окаже с цената на бараж за Лигата на конференциите срещу седмия. От неделния съперник моряците изостават на 9 точки. И двата противника са в серии от 4 поредни шампионатни успеха.

Що се отнася до Илиан, то чували сме далеч по-цветущи изявления на треньори и президенти след мачове, но наказания не е имало. Явно обаче и на него мерникът му вече е вдигнат от страна на БФС.

Не случайно феновете на Черно море дълго време не пускаха рейса на гостите от Разград да напусне пределите на „Тича“, бесни от отсъжданията на Чинков. Не един и два пъти този сезон Илиан Илиев говори срещу реферите, които превръщат отсъжданията си срещу варненци в рецидив.

Едни от ключовите футболисти на ФК ЦСКА 1948 Сф – Ивайло Чочев и Бирсент Карагарен, ще са готови за предстоящия мач на „Тича“. Двамата се възстановяват по-бързо от очакваното и по всяка вероятност треньорът Тодор Янчев ще може да разчита на дуото за предстоящата среща. Три дни по-късно пък столичани ще имат визита на другия варненски отбор – Спартак. Именно поради тази причина столичани няма да се прибират до София, а тимът ще остане на лагер край морето и ще тренира там.

Чочев и Карагарен не играха в първия полуфинал за купата срещу Локо София в „Надежда“ и липсата им се усети.

Автор: Тема спорт


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ