Паро: Време е да ги сложим на място!

Аспарух Никодимов,

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов заяви, че е време от ЦСКА – София да сложат най-сетне на мястото им разградчани.

Време е да ги сложим на място! Ние така мислим и така искаме. Предполагам, че играчите са наясно за какво става въпрос. Вземем ли мача сме шампиони на 95 процента. Ако не победим, се знае кой ще бъде шампион на България.

Лудогорец няма да допусне друга грешка, ако ние не ги победим на „Армията“. На силния трябва да му удариш едно рамо в труден момент, за да се изправи и продължи напред. Напоследък ЦСКА не се представят блестящо. Редуват силни и слаби мачове, не са в оптимална форма. В този двубой обаче трябва да дадеш максимума и да вземеш трите точки.

Подкрепата от трибуните ще бъде много силна. Всичко е на страната на отбора на Саша Илич. Трябва да грабнат този шанс. Трябва и са длъжни да победят. Ако са останали без сили да вдигнат титлата, ние ще отидем да им помогнем„, казва Паро пред колегите от Мач Телеграф.

Според него една загуба ще означава край на сезона за ЦСКА. Опитният специалист е на мнение, че е важна победата, а не играта, защото на следващия ден никой не се интересува колко красиво си загубил, а гледа резултата и класирането.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ