Капитанът на Марица завърши кариерата си по шампионски

340894993_1739789873148871_5422852313364041200_n

Най-опитната състезателка в състава на новия-стар шампион при жените  Марица (Пловдив) – Ивелина Монова, която е и капитан на тима, приключва своята състезателна кариера. Новината бе съобщена от нея след поредния триумф на пловдивския клуб и спечелването на златото за сезон 2022/2023.

Либерото на пловдивчанки бе на терена за своя тим за победа над ЦСКА с 3:0 гейма, във втория мач между двата тима от финалния плейоф на Демакс лига. Марица спечели серията с 2:0 успеха и записа 9-та шампионска титла. Така Ивелина Монова завърши по шампионски активната си спортна кариера.

През дългогодишното си присъствие на терена тя има множество успехи. Бе част от Марица при първата титла на клуба, има няколко златни върха с пловдивчанки, беше част и от националния тим на България.

За Ива Монова този мач бе нейния бенефис, а ето какво каза тя след поредната титла:

Причините за продължаващите успехи във ВК Марица са много – начинът по който е структуриран нашия клуб, всички хора, които са зад кадър и които се грижат за функционирането му, правилна работа и правилна селекция. Изключително щастлива съм, че завършвам кариерата си по този начин. За мен този мач беше бенефис . Поздравявам всички момичета за успеха.“

Снимка: Официална фейсбук страница на ВК Марица Пловдив


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ