„Истина е Д.Д. получи заплаха за живота си, това до сега беше детска игра, време е да разсекретим разковничето“

7 Dni Sport07.04.2023
Screenshot 2023-04-07 at 9.00.10

Диана Димитрова се е изнесла от София. Това разкри лично актрисата.

Димитрова подчерта, че трепери за живота си, затова се е изнесла от столицата. Къде живее, Димитрова не разкрива. Но, по думите й, продължава да играе в театъра.


Диана Димитрова на сцената там, където се чувства най-сигурна и там където забавлява публиката.

„Страхувам се от ново физическо посегателство“, заяви Димитрова в предаването на Крум Савов, като се включи по интернет.

Както стана ясно, актрисата обвини колегата си Юлиан Вергов, че преди пет години я бил жестоко, като я ритал и биел пред очите на колегите им на снимачната площадка на „Откраднат живот“. Само че прокуратурата отказа да образува производство срещу него. А колегите й застанаха зад гърба на Вергов, като скочиха в негова защита. А обяснението на Диана Димитрова било, че те били като „черва“, заради което взаимно се подкрепяли.

„В момента не се намирам в столицата, понеже се притеснявам от нов побой. В преписката на прокуратурата се казва, че има кръвонасядания и отоци по лицето и тялото, но това не се взе под внимание. Аз нямам нито връзките, нито приятелствата, нито пари,заради което резултатът от разследването се оказа такъв, какъвто е. Но се страхувам за живота си, защото казах истината“, твърди Диана Димитрова.

Актрисата подчерта дебело, че над 21 човека от 30-те, подписали се в отворено писмо не били на работа по време на побоя. Но един от реквизиторите, както и асистент са изказали различно мнение от това на останалите си колеги.


Диана Димитрова със селфи пред огледалото, което е споделила за своите последователи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ