Ще успее ли Берое да победи изпадналия Етър

Етър - Берое,

Съставите на Берое и Етър се изправят един срещу друг в първия си мач от втората фаза на efbet Лига. Срещата от трета група на шампионата е предвидена с начален час 20:15 и ще бъде ръководена от Ивелин Занев.

Двата тима са на коренно различна позиция в групата към момента. Домакините са на първо място с 33 точки и са на най-добра позиция за спасение, но ще се нуждаят от поне две победи, за да го подпечатат. Гостите от своя страна официално изпаднаха във вчерашния ден след успеха на Локомотив (София) над Хебър.

Двата тима вече играха два пъти един срещу друг през сезона, като и в двата случая срещите завършиха при равенство. В петия кръг във Велико Търново двубоят завърши 2:2, а ответният мач в Стара Загора приключи при нулево равенство.

БЕРОЕ – ЕТЪР

Вероятни състави:

БЕРОЕ (3-4-2-1): Мота; Вълков, Еспиноса, Саломони; Тума, Пачаме, Камара, Ховеа; Санети, Каетано; Вия

ЕТЪР (4-4-2): Мартинов; Ван Ранкин, Г. Александров, Кордова, Тибуе; К. Станев, А. Атанасов, Ларусел, Карсела; И. Василев, Лотумба-Пита

СЪДИЯ: Ивелин Занев
СТАДИОН: „Берое“, Стара Загора
НАЧАЛО: 20:15 часа

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ