Ботев Пд и Берое ще търсят първи успех за годината в поредното издание на Битката за Тракия

Берое - Ботев Пловдив,

Отборът на Ботев (Пловдив) приема Берое (Стара Загора) в битката за Тракия. Днешният двубой започва в 14:45ч на Футболен комплекс „Ботев 1912“.

Старши треньорът на Ботев Бруно Балтазар няма да може да разчита на Джеймс Ето‘о. Причината е, че халфът получи червен картон в срещата срещу ЦСКА, пише sportal.bg.

Преди този кръг Ботев заема 10-то място във временното класиране на Първа лига с актив от 20 точки, а заралии са плътно зад „канарчетата“ с равни точки, но по-лоша голова разлика.

До този момент двата тима са изиграли 110 мача помежду си в най-високото ниво на българския футбол. В тях „канарчетата“ имат положителен баланс над Берое – 41 победи, 30 равенства и 39 загуби. Головата разлика е 172-146 в полза на ботевистите.

И Ботев, и Берое търсят първи успех за годината. В предишните мачове пловдивчани завършиха наравно 0:0 с Локомотив (София) и загубиха от ЦСКА-София с 1:3. Берое пък загуби с 1:4 от ЦСКА-София, след което последва равенство 1:1 с Черно море.

БОТЕВ (ПЛОВДИВ) – БЕРОЕ

Вероятни състави:

БОТЕВ ПД (3-4-1-2): Ханкич; Пунчец, Супрайен, Генев; Минков, Мертенс, Точукво, Конате; Неделев; Емануел, Бароан
Старши треньор: Б. Балтазар

БЕРОЕ (3-4-1-2): Караджов; Енрике, Челич, Динков; Каскардо, Юсеин, Мечев, Гомес; Пенчев; К. Кръстев, Трубуле
Старши треньор: Н. Киров

СЪДИЯ: Ивайло Ненков
СТАДИОН: „Ботев 1912“, Коматево
НАЧАЛО: 14:45 часа


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ