Разсекретиха банковата сметка на Григор Димитров. Златен дъжд. Нулите са много.

7 Dni Sport11.11.2022
Григор Димитров,

Григор Димитров е един от най-усшените действащи български спортисти, като цяло. Това му носи много фенове, успехи и финансови постъпления. Именно по последната точка ще Ви изложим конкретни цифри, които са публикувани из медиите.

Нашето момче е в топ 20 по пари за всички времена. Това му се случи още през април тази година. Тогава той сме успя, да надхвърли сумат от над 20 млн. долара. Сериозното уточнение, което трябва да се направи е, че това е сума, която не включва дебелите спонсорски договори, които понякога дават на спортистите повече от колкото те печелят на корта.

Само за тази година, която не бе от най-успешните на Григор Димитров сумата, която е заработил от наградни фондове е близо 1,5 млн. долара. С тази сума общото число възвлиза на 21,958,744 долара, сочи статистиката на сайта на „АТП“.

Дими е любимец на феновете по цял свят, което го прави идеално лице и за много демонстративни турнири. В събитие от този характер той ще участва в Дубай заедно в отбор с Новак Джокович.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ