Драголюб Симонович: Ще Ви кажа истината за Гриша Ганчев и стадиона. „Недисциплиниран“.

7 Dni Sport11.11.2022
ЦСКА - Ботев Враца, Гриша Ганчев

Из последната публикация на Дуци Симонович в социалната мрежа Фейсбук:

„… И няколко думи за стадиона на ЦСКА и всички коментари, че Ганчев няма намерение ЦСКА да има нов стадион.

Наистина не разбирам как Ганчев не иска да прави нов стадион!? В него ли е проблема или в разрешителните и в държавната бюрокрация? С всичките си пропуски и грешки Ганчев направи всичко, което зависеше само от него. Клубът няма дългове, а всички задължения на предични собственици и „оперативни директори“ са изпратени. Даже собственика на ДП от Разград беше в интерес на истината в кратък период от време в надзорния съвет на ЦСКА. И дълговете от този период и този „надзор“ накрая трябваше Ганчев да плаща. Панчарево отново заприлича на футболн тренировъчна база. Може би не всичко беше направено бързи и според желанията на много от фенове, но като цяло ЦСКА отново е здрав и нормален клуб. Единствените две неща в, които той все още не е успял са неща, които не зависят само от него. Шампионскат атитла и нов стадион. Шампионската титла в такова корумпирано и криминално организирано първенство трудно биха я спечелили Абрамович, шейховете от ПСЖ и Флорентино Перес. И това всички заедно.

Относно строежа на нов стадион това е уникален случай в България. Ганчев не иска пари от държават или общината, не иска някой друг да финансира строителство на трибуна или козирката на трибуната, човека просто казва, че му трябва разрешение. Излишно е да се задава въпроса дали Ганчев има намерение да строи нов стадион. Всичко останало, свързано със строителството на стадиона е съмнително. Доколкото го познава той може да е всякакъв, но не луд, че преди 6 месеца да плати над 3 мл. лева стари задължения за „Армията“ и Панчарево, като условие за започване на строителството и да няма намерение да строи стадион. Виждам, че единствената възможна причина да не му дадат разрешение е, че в момента на звтршването на стадиона той става прекалено силен и влиятелен, което не се харесва на много хора заради неговата „недисциплинираност“ и „липса на сътрудничество“ в гелосания проект за унищожаването на българския футбол. А с построянето на нов стадион и непокорният ЦСКА става твърде силен и опасен. Във всякакъв смисъл.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ