Скаути се впечатлиха от уменията на Пламен Андреев: Обещаващ е

7 Dni Sport20.10.2022
Левски - Лудогорец, Пламен Андреев

Капитанът на Левски Пламен Андреев отново попадна в полезрението на скаутите в Европа. Един от най-големите сайтове за млади таланти „footballtalentscout“ отреди материал за 17-годишния страж на „сините“.

„Пламен Андреев е смятан за един от най-интересните млади вратари в Европа. Той се присъединява към школата на Левски през 2018 година от софийския Ботев 57.

Направи своя дебют само на 16 години на 23 май 2021 година в мач от първенството на България срещу Черно море. През този сезон Андреев се пребори за титулярното място в тима и дори стана капитан, което е изключително впечатляващо за младата му възраст. Трябва да се следи развитието му, което е обещаващо“, написа за стража на Левски известният скаут Яцек Кулиг.

В сайта оценяват качествата на Андреев. Там пишат, че е с много добър рефлекс, хващане на топката, спиране на удари от близка и далечна дистанция, харизма и физическа сила. В същото време добавят, че той трябва да работи над някои технически грешки при блокиране и улавяне на топката, както и да подобри увереността си, играта с крака, подаванията и работата под напрежение.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ