„Изпратиха Густаво Бусато на „Терминал 2″. Купиха му билет. После го анулираха. Прибра се.“

7 Dni Sport20.10.2022
Ботев Пловдив - ЦСКА, Густаво Бусато

От Фейсбук профина на Красимир Йовски, фен на ЦСКА:

„Любимият ми отбор победи Ботев Пловдив, като гост на базата в „Коматево“ и взе първи три точки от мисия 12 такива в следващите две седмици. Сега предстоят гостувания на Ботев Враца, Арда Кърджали и Локомотив Пловдив. Мачове, които, ако вземем едно, че ни изкарат на първа позиция в таблицата трайно, а друго, че могат да се превърнат в необходимия катарзис и ЦСКА да започне да взима своите победи с красива и резултатна игра, такава каквото искаме да имаме и сме близо до това да я получим заради добрата работа на Саша Илич и екипа му.

Сега ще отделя минутка и на Густаво Бусато. Любим коментар на хейтърите след мач на Густаво ми беше: „Тръгвай към „Терминал 2″, аз идвам да ти плащам билета и таксито ще ти платя“. В същата риторика сега бих им отговорил: „Вие го изпратихте на „Терминал 2″. Билет му купихте, айде сега го анулирайте и да се прибира в дома си в София.“.

Густаво е един от най-константните и постоянни играчи на любимия ни клуб от доста време насам. 1 на 1 с игра на противника е уникален и много внушителен. Вчера отново ни изкара срещу Ботев Пловдив в подобна ситуация, веднага в съзнанието ми излизат още такива моменти от близкото минало. Срещу Виктория Пилзен в София преди знаменития обрат и победата с 3:0, Бусато имаше подобна изява. Срещу Базел тази година отново направи половин дузина такива намеси в двата двубоя /този в София и този в Швейцария/. Има и още много и вие го знаете и виждате и отбелязвате. Израстване голяма има при бразилеца, а радващото е, че не е само той. Ще напиша няколко думи и за Амос Юга.

„Босът“ /прякор/, който му го даде Бруно Акрапович се е стегнал и амбицирал, да покаже и докаже, че има място в тима на ЦСКА. Вчерашният му двубой бе под №94 с „армейската“ фланелка, а този сезон е много стабилен, да не говорим от както Илич заигра с трима централни и го поставя на тази позиция. Френската стена в нашата защита е кошмар за някои от атакуващите играчи на съперниците ни. Сърцат е и се раздава, а и още помня ювелирания му пас към Бисмарк Чарлс в финала за Купата на „България“ срещу Арда Кърджали на стадион „Васил Левски“.

Добре се нареждат нещата, но трябва да продължим в този коловоз и да увеличава скоростта. Барометъра за добра работа пък е момента, в който Сектор „Г“ /най-голямата сила на ЦСКА/ се завърне и запее своите любими песни. Това ще дойде с много добра игра, победи и правилни ходове на ръководството.“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ