Левски няма право на грешка срещу Пирин (Благоевград)

Левски - Спартак Варна, Филип Кръстев, Билал Бари

Отборите на Левски и Пирин (Благоевград) се изправят един срещу друг в двубой от петия кръг на efbet Лига. Срещата започва в 20:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

Футболистите на Станимир Стоилов ще изиграят едва третия си мач в шампионата, след като бяха отложени гостуванията на Славия и Черно море.

„Сините“ стартираха сезона с неочаквано поражение от ЦСКА 1948 (0:1), но последва и категоричната победа над Спартак Варна (5:0). В този период Левски изигра три мача от Лигата на конференциите, като в последната битка отборът постигна минимален успех (1:0) над Хамрун Спартанс.

Станимир Стоилов бе категоричен, че Левски няма право на слаби игри или да губи още точки в първенството. Опитният специалист добави, че има време да почиват футболистите, като допълни, че ще играят тези, с които ще се постигне победата над Пирин.

Пирин (Благоевград) от своя страна стартира изключително неубедително. „Орлетата“ имат едва две точки от началото на сезона, като в последния кръг тимът загуби в Благоевград от Славия (1:2).

На пресконференция преди двубоя пък треньорът на Пирин Красимир Петров похвали отбора на Левски, но заяви, че „орлетата“ не са обречени на „Герена“.

Вероятни състави:

ЛЕВСКИ (4-2-3-1): Михайлов; Петрис, Сундберг, Кордоба, Цунами; Краев, Кръстев; Роналдо, Стефанов, Уелтон; Бари;
Старши треньор: С. Стоилов

ПИРИН (4-2-3-1): Я. Георгиев; Дюлгеров, Костов, Занев, Хубчев; Станоев, Бенгюзов; А. Йорданов, Такахаши, К. Василев; Смоленски


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ