Антон Недялков намигна на Левски. Трансфер на „Герена“.

7 Dni Sport20.04.2022
Левски - Лудогорец, Антон Недялков

Капитанът на Лудогроец – Антон Недялков говори пред колегите от в. „Мач Телеграф“ за поредната спечелена шампионска титла от „орлите“. Националът коментира и предстоящия мач-реванш срещу Левски на полуфиналите в турнира за Купата на България. Ето фрагменти от неговото интервю:

„Чувствам се много добре. Супер е да си шампион. 11-та поредна титла, не всеки може да постигне подобно нещо. Нека не забравяме и кои отбори са зад нас. Това е четвъртата ми титла на България. Ще ми е малко странно. Емоциите ми са много. И преди съм бил част от шампионски отбор, но да си капитан е различно. Готино е чувството, приповдигнато.

Не съм напълно готов, навлизам в нещата. Усещам, че ми трябва време. Но се чувствам добре. Треньорът е доволен от мен. Спокоен съм. Очаквам да вървим напред.

Знаем, че ще играем на пълен стадион срещу Левски. Няма какво да губим, след като вече паднахме с 2:3 в първия мач. Ще се насладим на емоцията. Искам да стане хубав двубой, да покажем добър футбол. Желая ние и Левски да демонстрираме, че в българския футбол има живот. Факт е, че много пъти сме били Левски като гост!

Всички сме наясно какъв мач ни предстои. Чакаме си моментите. Никой от моите съотборници няма да е притеснен и пренавит, уверен съм. С нетърпение очаквам да покажем какъв отбор е Лудогорец. Когато Станимир Стоилов беше в Ловеч, не можех да работя с него, защото още бях дете. Дано един ден имам тази възможност. Гледам професионално на нещата и мога да кажа, че ми харесва неговата работа. Вижте в Левски за колко кратко време се промениха нещата към по-добро. Адмирации за всичко свършено“.

Феновете приеха последната част от интервюто, като намигване и веднага започнаха да коментират евентуален трансфер на Антон Недялков на „Герена“ след време.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ