Шеф на Локо Пловдив: Вдигаме нивото. Без финансови проблеми сме.

7 Dni Sport20.04.2022
Локомотив Пловдив - Арда Кърджали, Милен Желев, Александър Василев

Членът на УС на Локомотив Пловдив Румен Руйчев коментира последните събития около тима. Той заедно с друг от УС – Лъчезар Димитров, осъществяват оперативната власт на „Лаута“ след оттеглянето на Христо Крушарски.

Новият старши треньор Александър Томаш започна с нулево равенство срещу Арда начело на черно-белите.

„Нека да мине малко време, да видим каква е ситуацията. Да се организираме. Да се натрупат малко впечатления от работата на новия треньор. Той трябва да се напасне към отбора, играчите към него. Да се опита да си въведе неговите правила и методики“, сподели Руйчев.

„Вдигаме нивото. Иска ни се и спортно-технически да сме едно ниво нагоре, не само организационно. Нямаме финансови проблеми. Всичко с плащанията си е в нормалните рамки“, добави шефът в Локо Пд.

„Строежът на трибуните върви в нормален ритъм. Няма да имаме проблеми, ако се класираме пак за евротурнирите, да домакинстваме в началните кръгове на „Лаута“, въпреки строежа. Както и в предишни години, от УЕФА искат и втори стадион, така че сме заявили и „Васил Левски“ в София. Така си е по регламент“, сподели още Румен Руйчев.

Той изрази надежда, че в четвъртък в домакинството срещу Берое Локомотив Пловдив вече ще запише първа победа под ръководството на Александър Томаш. „Трябва вече да бием“, завърши членът на Управителния съвет на смърфовете.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ