Гриша Ганчев с голямата новина в ЦСКА 48 часа преди битката в Европа

7 Dni Sport20.10.2021
Гриша Ганчев

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е изненадал абсолютно всички в отбора със сензационна новина.

Той е завишил общата премия, която играчи и треньори ще си разделят при прескачане групите на Лигата на конференциите. Сумата е набъбнала до исторически размер, тъй като бизнесменът никога досега не е давал такива пари в спорта. Такава премия не е получавана никога и в ЦСКА. Нейният точен размер се пази в пълна тайна, но въпреки това източниците открехнаха леко завесата.

„Сумата наистина е огромна. Уточняваме, че става въпрос за отборна премия, която вече ще бъде разпределена допълнително в зависимост от това кой колко минути е играл и какъв принос има в отделните мачове. Дали става въпрос за шестцифрена сума? Вие чувате ли се?! Разбира се, че става въпрос за доста по-голяма обща премия – над 1 милион.

Момчетата получиха пари за влизането в групите, сега ги чака нещо по-специално и ако ги прескочат. Те са уведомени – вярваме, че в четвъртък ще летят на терена и ще се раздадат на макс“, коментираха от Борисовата градина.

„Преди влизането в групите премиите пак бяха завишени и имаше ефект – отстранихме Виктория Пилзен и влязохме в тях. Дано има ефект и сега“, припомнят и се надяват на „Армията“.

Припомняме, че след изиграните първи два кръга от груповата фаза ЦСКА има една точка след 0:0 с Бодьо/Глимт в София. Преди това „червените“ загубиха тежко с 1:5 в Рим от Рома.

В четвъртък от 22 часа на Националния стадион „Васил Левски“ им предстои третата битка – срещу украинския Зоря (Луганск), с който има да урежда стари сметки отпреди две години.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ