Кой ще е заместникът на Иван Дюлгеров в Черно море

Пламен Илиев

Черно море ще има нов вратар от следващия сезон. Това почти сигурно ще бъде шампионът с Лудогорец Пламен Илиев. 32-годишният страж в момента е част от румънския Университатя (Клуж), но след края на кампанията си тръгва. Илиев загуби титулярното си място, а напоследък дори не попада в групата. За последно е пазил на 4 февруари при загубата с 1:3 от УТА Арад. След това шест пъти остава резерва, а от началото на март не е включван в разширения състав на Университатя, което е ясна индикация за намеренията на клуба спрямо него.

Наскоро Илиев дори бе в Разград. Той изгледа на живо двубоя между Лудогорец и Левски (5:1) за първенството. Бившият национал пази в кариерата си и за „сините“. Пламен Илиев е трикратен шампион на България с Лудогорец – 2019, 2020 и 2021 г.

Роденият в Ботевград вратар е пазил у нас още за Видима-Раковски (Севлиево), а в Румъния е носил екипите на Ботошани, Астра (Гюргево), Динамо (Букурещ) и Херманщат.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ