Боби Михайлов за големия проблем на ЦСКА: Апелирам да бъде решен веднага!

7 Dni Sport15.10.2021
Борислав Михайлов,

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов днес изпрати официално писмо до директора на столичната РЗИ д-р Данчо Пенчев и до министъра на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров с призив за преразглеждане на издадената на 12 октомври заповед, забраняваща присъствието на публиката на стадионите в София.

В писмото Михайлов подчертава европейските практики през последните месеци, както и фактът, че стадионите са открити съоръжения, като аргумент за допускане на зрители при представяне на необходимата документация за ваксина, преболедуване или валиден негативен тест за COVID-19 – по същия начин, по който успешно бе организиран извънредния конгрес на БФС, макар и в закрито пространство.

„Апелирам да бъде следван общоевропейския подход и футболните фенове да не бъдат дискриминирани и ощетени от възможността да наблюдават любимите си отбори на стадионите“, призовава президентът на БФС.

Припомняме Ви, че това е голям проблем за отборите, особено за тези които играят в Европа, като ЦСКА и Лудогорец. От „червените“ дори са влезли в разговори с РЗИ за изключение за мача със Зоря Луганск в четвъртък.

Те първа предсто и да видим, дали ще има промяна на решението.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ