Петима национали висят с картони, Атанас Илиев е наказан за Литва

7 Dni Sport04.10.2021
България - Литва, Ясен Петров

Петима футболисти на националния отбор на България трябва да бъдат много внимателни при гостуването на Литва, тъй като при официално предупреждение ще пропуснал следващия мач със Северна Ирландия. Реално заплашените футболисти са 8, но трима от тях няма да са част от националния отбор за мача в края на седмицата.

Проблемът към момента е, че става дума за цели четирима защитници – Петко Христов, Валентин Антов, Васил Божиков и Антон Недялков. В тази група влиза и Георги Йомов. И петимата футболисти ще пропуснат следващ мач, ако получат официално предупреждение.

Сред застрашените играчи е и капитанът Георги Костадинов, но той така или иначе няма да може да играе в мача, тъй като получи контузия в двубой от руското първенство. Другите двама национали, които имат по един жълт картон от началото на квалификациите са Сисиньо и Антонио Вутов, но те не попадат в сметките на Петров.

Националният селекционер няма да може да разчита на нападателя Атанас Илиев, който е наказан за мача за натрупани два жълти картона.

Литовците нямат наказани футболисти за мача с България.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ