„ЦСКА няма от какво да се срамува“

7 Dni Sport18.09.2021

Бившият наставник на ЦСКА – Георги Василев коментира представянето на тима срещу Рома в двубоя от Лига на конференциите. „Армейците“ допуснаха поражение с 1:5. Ето какво е мнението на Гочето.

„ЦСКА замина за Рим изпълнен с настроение и оптимизъм. Имаше предпоставки за това. „Армейците“ се представят силно в Европа, а през миналата кампания взеха равенство на „Олимпико“ и победиха в София. След идването на Моуриньо и провеждането на лятната селекция обаче „вълците“ са съвсем различен и много по-опитен отбор.

Двубоят тръгна по прекрасен начин за ЦСКА. Ново страхотно попадение на безспорно най-силния играч през тази кампания Греъм Кери. Постепенно обаче все повече си личеше, че „армейците“ изпитват проблеми в центъра на терена. И това е съвсем логично. Юга и Жеферсон дават голяма стабилност в предмостието на отбраната и отсъствието и на двамата нямаше как да не се усети. В дефанзивен план „червените“ бяха подредени като мозайка – те излязоха в по-експериментален състав от съперника и това натежа.

Рома разполага с футболисти, които рядко биха пропуснали да се възползва от проблемите на опонента. Разликата в класите си каза думата и се стигна до този голям резултат. В игрово отношение ЦСКА няма от какво да се срамува и не бива да се драматизира след този резултат. Добре е, че още утре на „армейците“ им предстои мач във вътрешното първенство и фокусът веднага трябва да се насочи натам“, заяви Василев пред „Тема Спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ