Медиците са категорични, на тази дата ще се завърне Тибо Вион за ЦСКА

7 Dni Sport17.09.2021
Тибо Вион

Универсалният футболист на ЦСКА Тибо Вион ще бъде на разположение на треньора Стойчо Младенов за червъртия мач от група „C“ от Лигата на конференциите. Сблъсъкът е на 4 ноември, четвъртък срещу Заря Луганск. Мачът в Украйна е от 19:45 часа.

В момента 27-годишният французин се възстановява след операция. Той получи контузия в плейофа-реванш срещу Виктория Пилзен (3:0). Вион започна като титуляр, но бе принудително заменен още преди да е изтекъл час игра. На негово място влезе финландецът Томас Лам, който направи дебют с екипа на червените. Вион е ценен футболист за ЦСКА, защото може да бъде използват както като краен защитник, така и като дефанзивен халф.

Нападателят Бисмар Чарлс пък ще е готов още за първи сблъсък със Заря Лиганск, който е на 21-и октомври от 22:00 часа на „Васил Левски“. 20-годишният нападател също претърпя хирургическа интервенция. За последно ганаецът бе на терена на 22 август при домакинската победа с 1:0 над Пирин Благоевград. Той влезе като резерва на Кайседо през второто полувреме. През тази кампания Бисмарк, който е преследван от травми, не е започвал като титуляр.

„Тема: спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ