Жената на наш футболист разтърси мрежата с думите си след зверската контузия на половинката й

1621318589047486

Съпругата на нападателя на Монтана Сергей Георгиев – Емилия Емилова, изригна след ужасяващата му контузия. Футболистът пострада при сблъсък с вратаря на Славия Светослав Вуцов в срещата от 30-ия кръг на Efbet Лига, спечелена от „белите“ с 2:0.

Кракът на нападателя на Монтана беше счупен. Кошмарът се разигра в навечерието на рождения ден на Сергей Георгиев. След контузията нападателят беше откаран с линейка към болницата.

„Никога, на никой не пожелавам това, което преживяхме тази вечер! Пазете се бе хора, нищо не е на живот и смърт и нищо не е по-важно от здравето! На терена сте предимно човеци, не знаеш историята на противника… Празнувам рожден ден сама, замисляйте се поне малко…“, написа в страницата на Монтана във „Фейсбук“ Емилия, която дари Сергей със син в началото на годината.

Феновете на тима от стадион „Огоста“ стигнаха и по-далеч. Младият Вуцов понася много критика след инцидента, като един от запалянковците на Монтана го нарича „убиец“.

Сергей Георгиев в понеделник претърпя успешна операция в София. Прегледите установиха, че има двойна фрактура на глезена и се наложи да легне под ножа. 29-годишният нападател ще се възстановява няколко месеца, като би трябвало да бъде готов за игра през есента.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ