Страхотна новина за феновете на ЦСКА и Арда! Ето колко зрители ще гледат на живо финала

цска_кюстендилеца_марков

Министърът на здравеопазването oт служебното правителство Стойчо Кацаров позволи отварянето на 50% от капацитета на Националния стадион „Васил Левски“ за финала за Купата Арда – ЦСКА, който е утре от 19:30 часа. Това означава, че близо 22 хиляди зрители ще могат да гледат на живо очакваната с голям интерес среща.

На срещата при здравния министър бяха изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков и лидерът на сектор „Г“ Иван Велчев-Кюстендилеца.

Както е известно, заради мерките има има заповед, която позволява да се допускат по 1000 човека в сектор. За финала утре обаче се прави компромис, за да може повече запалянковци да се насладят на голямото събитие.

„Взе се решение да бъде отворен допълнително стадионът с 50 процента от капацитета му. Удовлетворени сме. Благодарим на служебния министър на здравеопазването за този жест. Радваме се, че повече хора ще посетят срещата“, каза Пламен Марков.

Припомняме, че цените на билетите са 25 лева за секторите „А“ и „В“ и по 15 за „Б“ и „Г“. Феновете на ЦСКА ще бъдат настанени във „В“ и „Г“, а на Арда – в „А“ и „Б“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ