7 месеца стигат! Локо (София) счупи каръка при гостуванията и прегази Струмска слава

локомотив_София

Локомотив София не срещна особени трудности в гостуването си на Струмска слава от 28-ия кръг на Втора лига. Железничарите победиха с 2:0, а попаденията бяха дело на Александър Александров, по едно през двете полувремена.

С тези три точки столичани събират 55 и временно оглавяват класирането преди срещата на Пирин с Добруджа в Благоевград по-късно тази вечер.

В 30-ата минута Николай Цветков проби отляво и опита късмета си в близкия ъгъл, но стражът на домакините спаси. Само секунди по-късно обаче Александров се озова сам срещу Петков, който първоначално отрази изстрела му, но при добавката бе точен и изведе „столичните железничари“ напред.

В 48-ата минута Диков направи фрапантен пропуск, излизайки сам срещу Петков, но не успя да уцели очертанията.

В 67-ата минута Орачев пробва много технично изпълнение с левия крак, но то профуча на сантиметри от целта.

В 73-ата минута Александров овладя пас в наказателното поле, обърна се на лявата си страна и с прецизен фалцов удар удвои.

В оставащото време двата тима доиграваха срещата и не създадоха повече интересни положения.

С тази своя победа Локомотив се доближи на една точка зад първия Пирин, който приема в последния мач от кръга Добруджа. „Железничарите“ имат 52 точки, докато „орлетата“ са с 53. И второто място обаче дава право на промоция. Струмска слава от своя страна остава с 26 точки на 12-ата позиция.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ