Треньорът на Пирин изчетка ЦСКА за Пардю: Ще видим кои мои играчи ще иска

уорън фийни

Наставникът на Пирин Благоевград Уорън Фийни говори след успеха с 2:0 като гост на Локомотив София в мач от 14-ия кръг на Втора лига. Той заяви, че тимът му трябва да движи по-бързо топката и вметна, че е трудно за състава заради накъсаната програма в шампионата. Северноирландецът похвали ЦСКА за привличането на Алан Падрю като технически директор и изказа мнение, че той има идеи как да помогне на клуба от „Българска армия“.

„Можехме да играем по-добре. Имаме стахотни играчи. Вторият гол бе много важен, но и ние пресирахме много. Първият гол също бе качестевен от нас. Много бързо движехме топката. Просо трябва да продължим с работата, която вършим. Беше важно да вземем трите точки“, започна той.

За голмайстора Преслав Йорданов:

„Той е фантастичен. Начинът, по който работи е феноменален. Не знам защо той няма шанс за националния отбор. Не е важно в коя дивизия играеш. В крайна сметка обаче селекционерът решава. Той има шансове, защото около себе има страхотни футболисти“, продължи Фийни.

„Трябва да движим топката по-бързо. Правихме това в първите 20 минути. Трябва да гледаме на футбола под по-различна перспектива. Съболезнования за Никола Спасов“, добави специалистът.

„Има много добри отбори около нас. Има дълъг път, който трябва да извървим, но ние сме концентрирани. Не поставям цели върху момчетата. От началото на сезона всички в клуба вярват, че може да станем първи. Ние гледаме към следващия мач, който ще е след две седмици. Това е огромен пробем. Имаме по-малко мачове. Понякога хората ми казват, че давам много време за почивка. Интензитетът може да е по-висок. Трудно ни е. Имаме 2 мача в 51 дни, след което отново ще почиваме 2 седмици, но не искам да търся оправдание“, каза още треньорът.

За назначението на Алан Пардю в ЦСКА като технически директор:

„Играл съм срещу негови отбори. Той има интересен стил и начин на мислене. Фантастично е, че ще е част от ЦСКА. Това е много голям клуб. Алан има своите идеи как да помогне. Със сигурност ще излезем на вечеря и ще видя кои мои играчи ще иска“, завърши изказването си британецът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ