Левски, твоето спасение наистина се казва Бруно Акрапович! Моуриньо го каза

бруно акрапович

Преди месец и нещо къде на шега, къде на истина Бруно Акрапович каза: Дайте ми Левски, три хиляди лева за заплати и елате да видите какво ще направя!

Шефовете на „Герена“ не приеха офертата насериозно. И направиха капитална грешка!

Днес Бруно Акрапович е №1 в България! Няма Лудогорец, няма ЦСКА, няма Левски, няма Берое! Този човек извършва революция в Първа лига. И, ако революцията не го изяде, както често се случва, той ще остане в историята.

Всъщност от там Бруно няма кой да го мръдне. Днес беше поредното доказателство. Ти да накараш великият, единственият, Специалният Моуриньо да се поти и криви на „Лаута“, все едно е на финал в Шампионската лига, за какво говорим!? След мача португалецът отдаде значимото на съперника си. Каза между редовете неща, които не е признавал на никого: Че треньор го е надиграл!

„Локомотив се брани на ниво, не ни даде възможност да вкараме и сам вкара. Не игра така както очаквах и затова се мъчихме докрая“, сподели преводачът на Христо Стоичков в Барселона. Моу призна, че Бруно го е изненадал и е бил на път да го надиграе. ТОЧКА!

Ако Жозе разбере хора с какви заплати са му изпотили задника… Точно такива, каквито каза Акрапович – по 3 000 лева! Не по 10, каквито дори в тези тежки времена обещават на „Герена“.

Бюджетът на Локомотив е 4 милиона лева. Колкото са на сезон „представителните“ на Моуриньо, отпускани от Тотнъм. И с тези джобни пари, Акрапович върши чудеса. Две купи на България, радости за феновете в Европа, стил, който може да затрудни всеки.

И най-важното – отбор, какъвто няма нито един клуб в момента в Първа лига. Това на Лудогорец е сбирщайн от скъпоплатени играчи, с отлична класа. Те, ако бяха отбор, щяха да се борят още за ШЛ…

И още нещо: сложете един от друг Бруно Акрапович и Георги Тодоров!? Ами то е смешно…


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ