Зам.-кмет изригна: Етър няма да напуска Лигата! Идва ли помощ от Бойко както за други клубове?

7 Dni Sport09.04.2020
22

Етър се разграничи от информацията, тръгнала от електронното издание на вестник „24 часа“, според която „болярите“ няма да започнат следващото първенство на Първа лига.

На официалния си сайт „болярите“ публикуваха следния текст, в който е цитиран и председателят на Управителния съвет на клуба и заместник-кмет Георги Камарашев:

„Някои медии отново „извадиха“ Етър от Първа лига, заедно с отборите на Царско село и Дунав. Новината се появи в заглавие на материали, като се цитират „различни източници“, според които: „единственият клуб в България, където не са намалили заплатите е Пирин (Благоевград). Там дори стягат селекция за елита, защото се очаква през лятото три отбора от „А“ група да се откажат, дори и да запазят мястото си. Според различни източници става въпрос за Дунав, Етър и дори Царско село.“

„Няма такова нещо“, коментира председателят на Управителния съвет на Етър и зам.-кмет на Велико Търново проф. Георги Камарашев.

„Днес имахме среща с представители на клуба, водим разговори с представители на футболистите. Напълно реално е с оглед на сегашната ситуация в страната и по света да има намаляване на възнагражденията, но това е във всички клубове. Отказване на Етър от елита никога не е стояло на дневен ред“, заяви Георги Камарашев.

С оглед на това, че той е едно от лицата на ГЕРБ, феновете на славния болярски клуб очакват държавното управление да помогне на Етър, така както на Ботев и Локомотив в Пловдив, на ЦСКА в София, на Дунав в Русе и т.н.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ