Героят на Левски напуска „Герена“

7 Dni Sport06.03.2020
Левски - Лудогорец, Милан Мийатович, Иван Горанов, Мартин Петков, Станислав Иванов, Станислав Костов

Левски отстрани Лудогорец с 6:5 след изпълнение на дузпи на стадион “Виваком Арена – Георги Аспарухов” и се калсира за полуфиналите за Купата на България.

Това е новината на вчерашния ден. Основен герой за тази важна победа бе Милан Миятович, който спаси дузпа в 93-ата минута и вкара мача в продължения. Там отборите на Левски и Лудогорец не си отбелязаха гол, а при дузпите сините бяха по-концентрирани и след пропуска на Мавис Чибота „Герена“ избухна в необуздана радост.

По всичко изглежда, че след края на сезона именно Миятович ще напусна стадион „Георги Аспарухов“. Контрактът на черногорския национал изтича юни месец и все още не му е предложен нов договор. Причината е новото правило, което гласи, че вратар с паспорт извън ЕС няма право да играе в България.

До лятото Миятович има право да се състезава за „сините“, тъй като подписа с клуба преди да се вземе подобно решение. Левски вече се подсили с двама вратари. Към отбора се присъедини националът на България Георги Георгиев. „Сините“ подписаха договор и със сръбския вратар Зоран Попович, който има хърватски паспорт. Неговият договор влиза в сила от лятото на 2020 година.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ