Разярен и разкървавен Левски срещу машината ЦСКА, на която и е време да заработи

7 Dni Sport08.02.2020
Али Соу Луис Нганиони Цска Левски 32

Точно след 7 дни на цялата футболна общности й предстои Вечно дерби. Дерби, което ще бъде малко по-различно.

Разликата идва не само от моментната форма на двата отбора, от която без притеснение можем да кажем, че Левски изглежда една идея по-готов за мача, но и от финансовата стабилност около клубовете. Там нещата вече са по-различни. При „сините“ нещата са меко казано неясни, а за това призна самият изпълнителен директор на клуба Павел Колев. Той не се изказа обнадеждаващо, а Степан Хиндилян от „НКП“ Левски допълни: „Положението не е никак розово“.

Думи след, които „синя“ България има само и единствено един избор, а той е феновете да излезнат от вкъщи, да станат от удобните диванчета пред телевизора и да напълнят секторите, които им са утредени. Хем да помогнат финансове на клуба, хем техните любимци да разберат, че в този момент не са сами. Всичко останало, като слабо посещение и липсва на интерес ще бъде меко казано пагубно.

От другата страна са „червените“. Там от една страна имаме финансова стабилност, повече от прилична селекция, обещание за нов стадион и стартирала процедура по него. Всичко хубаво, но това е гарнирано с колеблива игра и слаби резултати, нещо от което „армейските“ фенове са недоволни. Въпреки всичко привържениците на ЦСКА със сигурност ще се активизират и ще подкрепят своите подобаващо, плюс това от Сектор „Г“ са приготвили нова запомняща се хореография.

Да обобщим. Левски е опрян в стената, разкървавен и разярен, а единствената алтернатива пред него е победата. Три точки, които ще донесат радост в тежките дни, които напоследък изживява „синя“ България. Ще ги задържат в битката за титлата и ще дадат надежда за излизане от тежката ситуация.

А за ЦСКА нещата изглеждат така. Време е момчетата да заиграят, да спечелят важен мач, който да им даде крила за сиен полусезон, а той задължително трябва да завърши с трофей. Отличие, което „червена“ България жадува и е време да получи.

One comment

  • ЧЕРВЕН

    08.02.2020 at 18:59

    Да, разярен и с разкървавен анал Левски… :))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ