Павел Върба: Цел номер 1 е титлата, Интер е бонус, искам още едно попълнение

7 Dni Sport08.02.2020
лудогорец

Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба говори пред журналистите след завръщането на отбора от дългия лагер в Турция. Той заяви, че цел номер 1 пред тима е спечелването на шампионската титла, а успех над Интер ще е бонус. Върба призна, че иска ново попълнение на една позиция.

„Търсим човек за още една позиция. Ако успеем да го привлечем добре, ако не ще разчитаме на тези момчета. Търсим човек за един точно определен пост“, каза Върба.

„Вярвам, че след толкова мачове и след показаното в контролата със Слован, сме готови с официалните мачове. Мисля, че вие сте достатъчно умни и сте забелязали накъде насочвам състава в мачовете, които изиграхме. Аз никога не оценявам играчите индивидуално. Обичам да поставям оценки на колективните действия. В мача със Слован се видяха като цяло добри неща и способностите на голяма част от момчетата“, каза Павел Върба.

„Първата ни цел остава шампионската титла. Към това се стремим. Ако поднесем изненадата срещу Интер това ще бъде отплатата за нашата свършена работа. Вие сами виждате какъв изключителен отбор е Интер. Това е много силен тим. Във футбола понякога се случват изненади и ще се радвам, ако Лудогорец я поднесе. Аз се радвам, че съм успявал с Виктория да постигна големи победи. Пак ви казвам, че Интер е големия фаворит в този мач и се надявам да успеем да поднесем тази изненада“, допълни още Върба.
„Аз работих с доста играчи в подготовката. Вярвам, че те започват да разбират моята философия. Лудогорец разполага с изключително класен състав, в който се вижда работата на множество треньори преди мен. Лесно е да се работи с тези момчета. От информацията от лекарите знам, че Владо Стоянов е в добро физическо състояние. Вярвам, че целия отбор ще бъде подготвен максимално за първия официален мач“, каза още треньорът на Лудогорец.

Той не пожела да коментира темата „Левски“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ