Бруно Акрапович отново бесен: Имам основание да бия футболистите по главата

7 Dni Sport05.02.2020
Левски Локомотив Пловдив 34 бруно акрапович

Треньорът на Локо (Пд) Бруно Акрапович имаше сериозни забележки върху представянето на отбора си в защита и най-вече в движението без топка при загубата с 0:4 от Олимпик (Донецк).

„Не съм доволен от резултата. През първите 25-30 минути можеше да водим с 3:0. Имахме шансове. След това играхме футбол, но без да се движим. Когато направиш такива грешки, е нормално да да пуснеш голове. Сами си вкарахме три гола. Реалният резултат трябваше да е 4:4 или 5:4 за нас, но тези пропуски…Трябва да играем добре и без топка, това е част от футбола. Този резултат обаче дава основание на треньора да удари по главите на футболистите“, закани се Бруно.

„В следващия мач срещу Ботев (Враца), който е последен преди дербито, ще покажем друго лице. Доволен съм, че нямахме контузени футболисти по време на лагера. Днес също имахме шансове. Дадохме и много подаръци. Това не е извинение“, коментира Акрапович, цитиран от „Меридиан Мач“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ