Бойко готов със спонсор на Левски, който да смени лотарията! Жената на Наско Сираков знае кой е

7 Dni Sport05.02.2020
бойко борисов, Левски, фенове

Бойко Борисов има готов вариант за генерален спонсор на Левски, научи 7DniSport. Това е било обяснено и на тарторите на агитката, които бяха наскоро на среща с него. И естествено е причина в момента те да се спотайват в очакване на смяната на собствеността в Левски.

Фирмата, която премиерът е навил да помага на Левски е „Дънди Прешънс“. Тя единствена добива злато в България, а според Волен Сидеров печалбата и е милиарди левове. Точно затова националистите искат изгонването й и от страната и разваляне на концесията.

Интересното е, че Борисов вече веднъж убеди „Дънди“ да дава пари за спорт. Златодобивниците са генерален спонсор на художествената гимнастика, където се разпорежда жената на Наско Сираков – Илиана Раева. Тя неведнъж е признавала, че Борисов й е съдействал страшно много, за да получи финансовото рамо на „Дънди“.

Чудно е обаче как точно ще стане смяната на властта в Левски. Акциите на „сините“ са с Васил Божков, който е в Дубай. Той за момента продължава да издържа Левски, спасявайки го от фалит. И собствеността му на „Герена“ може да бъде отнета само, ако бъде национализирана, подобно на лотарията.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ