Ботев май продава Кристиян Димитров на Левски, готов е със заместник от Пирин

7 Dni Sport19.01.2020
арда-ботев5

Ботев Пловдив вече работи усилено за заместник на бранителя си Кристиян Димитров и дори май го е открил, научи 7DniSport.bg.

Става дума за един от най-стабилните централни защитници във Втора лига – Мирослав Пушкаров. 24-годишният бранител е бил препоръчан за наблюдаване още лятото на жълто-черните, като техен човек дори го е гледал на живо в 3 срещи. 190-сантиметровият гигант явно е хванал окото, защото в Ботев подготвят официална оферта за него.

Интересното е, че Пушкаров е юноша на Марица и преди две години също е бил предложен на хора в Ботев. Тогава обаче никой не му обърнал внимание и той подписал с Пирин.

Активизирането на скаутите на пловдивчани в търсене на нов централен бранител може и да означава, че дните на Кристиян Димитров в Ботев не са много. Той отново е настоятелно желан от Левски. Припомняме, че лятото националът на практика бе продаден на тима от „Герена“, като дори имаше подписан предварителен договор между двата клуба.

Яростната реакция на новия наставник на „канарите“ Желко Петрович, заплашил с експресно напускане, обаче накара босът Самуилов да се моли на Васил Божков да скъса контракта.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ