Антов май е верен само на ЦСКА! Разкара актриса от леглото си, сега е с ново чудно гадже

7 Dni Sport19.01.2020
15

Един от най-големите таланти в българския футбол Валентин Антов се хвали с ново гадже, разкриха авери.

Халфът на ЦСКА засега не разкрива публично името на любимата си, но бързо спечели одобрението на приятели и фенове.

Антов заведе гаджето на романтична почивка в града на любовта Париж, преди да замине с „червените“ на подготвителен лагер в Турция. Двамата се щракнаха на традиционно място – пред Айфеловата кула във френската столица. 19-годишният играч за първи път показа нова любов след раздялата си с актрисата от „Дяволското гърло“ Павела Апостолова, която вече също е с друго гадже. Вальо и Павела сложиха край на връзката си преди около една година.

След любовното пътешествие в Париж Антов се потеше здраво на лагера с ЦСКА в турския курорт Анталия. Вчера отборът се прибра, но има само един ден почивка, преди да замине за следващата подготовка в Испания. През последните месеци талантът се наложи трайно в титулярния състав на „червените“ и се надява на повиквателна в националния отбор за предстоящия бараж с Унгария. Вальо вече бе част от отбора при предишния селекционер Петър Хубчев, пише „България Днес“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ