Помощник на Крушчич разкри какъв е големия проблем пред Ахмед Ахмедов в ЦСКА

7 Dni Sport10.01.2020
ахмед_ахмедов

Помощник-треньорът на ЦСКА Ивайло Станев направи любопитен коментар за двама от играчите в отбора – новият нападател Ахмед Ахмедов и крилото Митко Митков, който бе преотстъпен до края на сезона в Дунав. Ивайло Станев, който е родом от Русе и е бил вратар и треньор в местния отбор, говори за играчите пред вестник „Утро“.

„Ахмедов е много притеснителен. В отбор като нашия футболистите трябва да са, както се казва на жаргон, пердета. На „Армията“ се иска силен характер. Надявам се Ахмед да се отпусне. Иначе откъм физика се вижда, че стои повече от добре.

Митко ще свърши работа в Дунав. Много е бърз, има силен ляв крак, стреля внезапно и без подготовка. Понякога емоцията при него е толкова силна, че изпреварва разума. Действа инстинктивно, може би защото има експлозивен характер. Надявам се, че престоят му в Русе ще му помогне да израсне в тактически план. При всички случаи съм сигурен, че Дунав ще изглежда по-добре в атака с него“, коментира Станев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ