Нов срам за Самуилов: Переван не иска да се махне от Ботев, заради… жена на съотборник

7 Dni Sport09.01.2020
марко переван

Ботев успя да скъса споразумението си с Атанас Зехиров, но вчера не можа да направи същото с другия нежелан от треньора Ферарио Спасов – Марко Перван.

Хърватинът явно не е доволен от размера на обезщетението, а и има едно на ум от действията на клуба, спрямо друг състезател, който напусна. Става дума за Еберт Кардосо. Той бил излъган от клуба, че босът Георги Самуилов ще му купяи билети за него и семейството, за да се прибере в страната си, след като разтрогне. Бранителят разписал договора, но бил измамен, а жена му една седмица си стояла вкъщи и само плачела.

Затова и Перван искал първо да получи цялата неустойка по сметката си и чак тогава да разтрогне. Освен това имал да получава и премии от последните победи.

Перван бе привлечен в състава по настояване на бившия треньор Желко Петрович. Хърватинът получи доста игрово време през есенния полусезон. Той бе на терена в 18 от 20-те шампионатни мача, в които вкара 3 гола. В Ботев обаче предпочитат да дават шанс на своите юноши. Единственият чужденец в състава за пролетта е бразилецът Джонатан Перейра.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ