Куп чуждестранни треньори се предлагат на ЦСКА! Само двама българи с шанс да поемат червените

ba45cdb7f3e62b2b6dd48b995e90e753.image.768x432

ЦСКА най-вероятно ще има нов треньор от януари. Поне такива са индикациите от “Армията”. В момента начело на “червените” Милош Крушчич, който има договор с клуба до края на 2019 година. Той на 99% няма да бъде подновен, а това е станало ясно и на десетки родни и чужди мениджъри.

От клуба разкриха, че вече са пристигнали десетки оферти за нов треньор. Става дума за специалисти от всички краища на Европа, които сами или чрез мениджъри се предлагат за работа в ЦСКА. Някои от кандидатите имали и солидни визитки, макар и успехите им да датират от началото на века.

Ръковоството на “червените” издирва усилено треньор, който да поеме тима от януари. Все още обаче не е ясно дали те ще заложат на чужденец или ще се доверят на българин. На този етап най-близо до ЦСКА от родните специалисти е Александър Томаш, а след него се нарежда бившият национален селекционер Красимир Балъков.

“Меридиан мач”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ