Ботев с нова издънка! Врачани изпуснаха победата срещу аутсайдера Витоша

Славия Ботев Враца 11

Аутсайдерът Витоша (Бистрица) взе точки за втори път от началото на сезона. „Тигрите“ успяха да достигнат до равенство 1:1 като гост на Ботев във Враца в мач от 15-и кръг в шампионата. Валери Домовчийски бе точен за тима на Сашо Ангелов, а за столичани се разписа Запро Динев, с което донесе първото равенство на тима за сезона.

Домакините бяха по-активни през първото полувреме, а с попадения се разминаха Георги Вълчев, Симеон Мечев и Валери Божинов. Все пак в последните секунди на първата част врачани достигнаха до гол. Кристиан Котевпрепъна събори в наказателното поле Симеон Мечев. Зад топката застана Валери Домовчийски, който не сгреши и с удар по земята направи резултата 1:0.

Гостите се активизираха през втората част, а Григор Долапчиев бе близо до изравняване, но не уцели вратата. От Витоша имаха претенции и за дузпа, които не бяха уважени. Божинов пък можеше да реши мача, но ударът му бе блокиран от Христиан Василев.
Витоша стигна до изравняване в 75-ата минута, когато влезлият като резерва Запро Динев бе намерен непокрит в наказателното поле и успя да прати топката в мрежата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ