Нагло от Йордан Лечков: Няма да вземем главата на Боби Михайлов в петък

7 Dni Sport15.10.2019
Йордан Лечков

Първият вицепрезидент на Българския футболен съюз Йордан Лечков коментира оставката на президента Борислав Михайлов и нахлуването на ГДБОП в сградата на БФС в Бояна.

Припомняме, че днес сутринта премиерът Бойко Борисов поиска оставката на Борислав Михайлов след позорната загуба на националния отбор от Англия. Първоначално Михайлов отказа да подаде оставка, но минути по-късно все пак го направи. Последва обаче извънредна акция на ГДБОП в офисите на Българския футболен съюз, като мащабните обиски продължиха дълги часове.

„Не съм в БФС, аз съм си в Сливен. Не мога да кажа какво се случва. Нямам никаква представа за акцията на ГДБОП. Нека да видим кой какво. Органите ще си свършат работата и после ще го коментираме. Така или иначе сме назначили за петък Изпълком и тогава ще получите повече информация. Сега не бих си позволил да коментирам нещо, което не знам“.

На въпрос за Изпълкома в петък той коментира: „По нашите правила така или иначе оставката на Борислав Михайлов няма да се приеме. По нашия ред ще изслушаме мотивите на президента. Президентът се избира от Конгрес и Конгресът само може да му прекрати правомощията, а не Изпълкомът“, заключи първият вицепрезидент на БФС.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ