Гръмна новина от Сърбия: Крушчич ще е треньор на ЦСКА до декември, след това…

7 Dni Sport10.10.2019
ботев - цска 3

Милош Крушчич наистина ще води ЦСКА, но договорът му като треньор на клуба (не като анализатор) е само до края на 2019 година. Това твърди сръбската медия „Спорт Клуб“, която е провела разговор със специалиста. Това е и срокът, даден от ръководството на „червените“ на Крушчич, в който той трябва да покаже качества да бъде начело на отбора.

До края на календарната година ЦСКА има точно 8 мача за първенство – гостувания на Локо (Пловдив), Етър, Черно море, Ботев (Враца) и Арда, както и домакинства на Славия, Лудогорец и Дунав. На „червените“ им предстои и двубой с Арда в Кърджали за Купата на България. Ако преодолее този съперник, ЦСКА ще изиграе още един мач в турнира в началото на декември преди края на календарната година.

Милош Крушчич обаче съвсем няма да има кредит на доверие от ръководството. Сърбинът почти сигурно ще си тръгне, ако отборът загуби безславно от Локо (Пловдив) на „Лаута“ на 20 октомври – тоест след по-малко от 2 седмици. Тогава „червените“ отново ще изостават на 7 точки от преследвачите на лидера и вероятно на повече от 10 точки от Лудогорец, още преди да се завъртят мачовете.

Подобен развой ще обезсмисли напъните на ЦСКА в първенството, който ще трябва да хвърли всичко за Купата.

Фокус

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ