Берое посреща Витоша (Бистрица) утре от 20:00 часа в опит да сложи край на серията си от две загуби. Старозагорци загубиха изненадващо гостуването си на Царско село, а след това допуснаха поражение и от Етър с гол в последните минути.

Добрити новини за Александър Томаш са свързани с Георги Ангелов и Зоран Йосипович. Централният защитник лекуваше тежка травма, но изглежда е готов за игра. Йосипович, който пропусна предните два мача на „зелените“, изглежда отново ще бъде на разположение на Томаш.

Новото попълнение от Брюж Ахмед Туба също е на линия. Освен тях Ерол Алкан ще се появи сред 11-те, като ще замени наказания Иван Бандаловски. Санкционираният бранител е единственият липсващ.

Така дилемата пред Томаш е кого да остави извън групата, тъй като има доста избор. Със сигурност сред 18-те ще влезе Йосипович поради липсата на друга алтернатива на Мартин Камбуров в атака.

В стартовия състав ще има промени спрямо загубата от Етър. Възможно е на пейката да седнат Яя Меледже и Иван Минчев, а друг нов – офанзивният халф Ибрахима Конте, да запише първи мач като титуляр, пише „Тема спорт“.