Димитър Пенев със силни думи за ЦСКА, учуди се какво прави играч на Ливърпул в Арда

7 Dni Sport14.09.2019
Жребий за Купата 3 Димитър Пенев

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев говори за „Тема Спорт“ по повод развитието около „Армията“, което стана факт вчера.

„Дано валят още хубави новини за клуба, отбора и за стадиона. Радващо е, че ЦСКА върви по гладък път за „Армията“. Да се надяваме, че бързо ще се стигне дотам да има нов, модерен стадион, който да ни отива. Дълго време чакаме за това. Дълго време никой не правеше нищо по въпроса, но ето, че сега има желание и реални дейности. Да честитим на ръководството“, каза Пената.

Той говори и за днешния сблъсък с Ботев Пд: „Най-важното сега е да вземем мача. Анализите ще ги правим след края. Въпросът е да спечелим и да трупаме точки, за да не изоставаме повече. Трябва да наваксваме. На Ботев имаме да им връщаме много. Е, и те на нас имат да ни връщат, но сега сме ние наред. Мачът ще бъде за ЦСКА. Виждаме, че всички отбори в първенството са със стремеж да се засилват. Арда даже взе футболист на Ливърпул. Ще бъде интересно и оспорвано“, допълни Димитър Пенев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ