Ненормален мач! Левски поведе 2:0 на ЦСКА, но не го уби! Испанец донесе чудото за армейците

7 Dni Sport01.09.2019
ЦСКА - Левски, Вив Соломон Отабор

ЦСКА и Левски изиграха ненормално дерби, което държа всички превъзбудени до 95-ата минута!

Сините поведоха през първата част с попадения на Станислав Иванов и Робърта за само 6 минути! ЦСКА не игра нищо и можеше да бъде убит, но „сините“ не показаха такова желание.

На почивката притиснат от обстоятелствата, Люпко Петрович направи две офанзивни смени, втората от които – Кери, реши мача. Две негови асистенции и Евандро и Албентоса върнаха равенството. Испанецът за капак сложи и капитанската лента, той беше човекът, който дърпаше напред своите непрекъснато.

Накрая Люпко Птерович бе изгонен, но какво му пука като си спести червен картон от ръководството.

One comment

  • Victor Mayer

    02.09.2019 at 9:54

    Съвсем ясно се видя, че отборът няма достатъчно класа! С футболисти като Райнов, Юруков, Стаси и т.н. не се печелят дербита и трофеим не се прави пробив в Европа. Видно е, че скаутското звено не работи добре (ако въобще работи), че треньорският щаб е недостатъчно квалифициран за отбор като Левски. С излизането на Нашименто и Тиам отборът просто рухна и цялото напрежение се стовари върху защитата. Необяснимо е защо Левски изгони прекрасен централен защитник като Яблонски, как не можа да привлече негов класен заместник, как не можа да привлече флангови защитници и халфове?!? Казано с две думи – отборът е зле окомплектован. Защо така се получи, кой носи отговорността за това положение, защо не се взимат спешни мерки? Това са въпроси, на които Ръководството дължи отговори на синята общност. Веднага!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ