Владимир Гаджев тежко обиден от това, което направили в Берое с него

7 Dni Sport30.08.2019
владимир гаджев

Огорчен съм от раздялата си с Берое и сезонът там беше провал. Това зави в специално интервю за Канал 3 бившият футболист на старозагорци Владимир Гаджев.

„Разбрах, че няма да ми бъде удължен договрът на официалния сайт на клуба. Правят се там едни срещи след края на сезона, на които аз не присъствах. Не бях извикан да ми се обясни, да ми се каже и да ме попитат дали имам нужда от помощ за възстановяване. Него си поех изцяло аз, операцията ми се пое от клуба, но ние имаме застраховки“, бе откровен Гаджев пред Канал 3.

„Обида не чувствам в никакъв случай. Чувствам малко огорчение по начина, по който се случиха нещата, тъй като и в клуба знаят, че проблемът, който имах в ахилеса датира от 4-5 месеца назад преди да се контузя. По-лошото е, че не ми обърнаха внимание, за да може да се намери проблема и той да се неутрализира. Това е по-болното. Обида не мога да изпитвам, защото прекарах малко време в Берое. Сезонът за мен беше провал. В клуба най-вероятно са били разочаровани от това, че не играх достатъчно и не им помогнах. В крайна сметка всеки сам избира как да процедира и как да се случват нещата. Берое избра този път и всеки си продължава в неговата посока“, заяви с разочарование Владимир Гаджев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ