Сензационен Караджов направи на нищо Хубчев и отсече: ЦСКА извършва престъпление в момента

7 Dni Sport26.08.2019
иван караджов, арда

Вратарят на Арда Иван Караджов атакува остро треньора на Левски и бивш национален селекционер Петър Хубчев. Двамата работиха преди години заедно в Берое, като спечелиха Купата и Суперкупата на България. Впоследствие стражът бе изгонен от тима, тъй като си позволи да критикува методите на наставника.

Според Караджов треньори като Хубчев могат да оставят всеки футболист извън играта за години напред. Той също така допълни, че се е занимавал с бизнес в периода, в който не се състезаваше никъде.
„Такива треньори като Хубчев могат да те оставят извън футбола. Занимавах се с бизнес в двете години, в които не играх“, изригна Караджата.

Вратарят коментира и ситуацията с капитана на ЦСКА Николай Бодуров, който има проблеми с треньора на „червените“ Люпко Петрович и поради тази причина от известно време дори не попада в групата за мачовете. Според него е престъпление футболист с качествата на защитника да не играе.
„Бодуров е най-добрият защитник в момента. Престъпление е да не играе. Точно за това ЦСКА няма как да стигнат Лудогорец – най-добрите им футболисти не играят. В клубовете са объркани нещата. С лесна ръка зачеркваме играчите“, допълни Караджов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ