Този път Евандро не успя да спаси ЦСКА от…Тиаго и Соу – 1:1 в Русе

7 Dni Sport25.08.2019
цска - арда, евандро

Асистенция на Тиаго за единствения удар на Дунав към вратата и 4 пропуска на Али Соу сам срещу вратаря Макенджиев унищожиха ЦСКА в Русе!

Дори дежурният герой за „армейците“ – Евандро, не успя да им спести срама с 5-ото си попадение за сезона. След равенството ЦСКА изостана на 4 точки зад лидера Левски преди прекия сблъсък между двата тима след седмица.

ЦСКА беше тотален властелин в Русе, имаше близо 75 процента владение на топката, създаде над 20 голови ситуации, изсипа близо 60 топки в полето на домакините, но това не стигна за нещо повече от 1:1.

Домакините поведоха в резултата в края на първото полувреме, когато Тиаго направи втора идиотска грешка за сезона, след тази срещу Етър на старта, и изведе Николов срещу Черняускас, а футболистът на Дунав не сгреши.

През втората част Евандро изравни след много добра асистенция. ЦСКА обаче не стигна до втори гол, нищо, че завърши мача в най-атакуващата си формация от години – с петима нападатели.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ