Това ли е новата звезда на ЦСКА? Племенникът на Велизар Димитров вече бележи след бягството от Разград

7 Dni Sport11.08.2019
26

ЦСКА U19 победи Верея с 10:0 в първия мач от сезона в Елитната група, който се игра на базата в Панчарево. Голов дебют направи племенникът на Вилизар Димитров Калоян Симеонов. Както е известно той избяга преди няколко месеца от Лудогорец, където беше талант №1 в школата.

„Червените“ поведоха още в третата минута, когато Росен Петров се разписа след подаване отляво на Симеон Чатов. След гола всички момчета отидоха да поздравят своя съотборник Иван Иванов, който се възстановява от контузия. В 13-та минута Чатов нахлу в наказателното поле и беше спънат от вратаря на Верея, а съдията отсъди дузпа.

Асен Дончев я реализира за 2:0. Третото попадения отбеляза Мартин Смоленски, след като прехвърли вратаря по ефектен начин в 24-та минута. В 35-та капитанът Йоан Бауренски центрира отдясно, а Дончев с глава направи резултата 4:0.

На старта на втората част Калоян Симеонов вкара дебютното си попадение с червения екип за 5:0. В 60-та минута паднаха нови два гола – Смоленски реализира с глава, а Росен Петров отбеляза красиво попадение от воле. В 72-та Смоленски оформи хеттрика си, а в 76-та се разписа за четвърти път. Калоян Симеонов оформи крайното 10:0 в 80-та минута.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ